Share

Ankara transfer fiyatları konusuna değinmeden önce Ankara Transfer hizmetiyle ilgili kısa bir bilgilendirme.

Ankara Transfer

Ankara Transfer Fiyatları

Ankara Transfer hizmeti A ve B Lokasyonu arasında kişiye özel ulaşım hizmetleri sağlanması hizmetidir. Bu hizmette araç sadece rezervasyon sahibine aittir. Lokasyon her neresi olursa olsun oradan bir transfer hizmeti satın alabilirsiniz. İster Esenboğa Havalimanı isterseniz de şehiriçi bir lokasyona araç çağırabilirsiniz. Bu lokasyonlardan şehir dışı bir lokasyona da transfer hizmeti satın alabilirsiniz.

Örnek olarak Ankara’ dan İstanbul’ a transfer hizmeti satın alınabilir. Kişiye özel ve konforlu bir yolculuk yaşamak isteyen müşterilerimiz için aranan bir hizmettir. Daha detalı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Peki bu kadar kaliteli ve konforlu bir seyahat için ne kadara mal olacak ?

Ankara Transfer Fiyatları

Ankara transfer hizmetlerinde fiyatları iki lokasyon arasındaki uzaklığa bağlı olarak hesaplanmaktadır. Yalnız burada tek koşul şu şekildedir. A ve B lokasyonu arasındaki mesafenin en az 10 kilometre olması gerekmektedir. Araç çağırma koşulu minimum mesafesi standart olarak 10 kilometre olarak belirlenmiştir.

Müşteri isterse 10 kilometreden daha az bir mesafe için transfer hizmeti satın alabilir fakat firmanın belirlemiş olduğu minimum mesafe transfer bedelini ödemek durumundadır.

Ankara transfer fiyatları 2023 yılı için 400.00₺’ den başlamaktadır. İki lokasyon arasındaki mesafeye göre bu fiyatlar değişkenlik göstermektedir. Son yıllardaki petrol fiyatlarındaki belirsizlikler nedeniyle fiyatlar dinamik bir şekilde güncellenebilmektedir. 2023 yılı için bazı araçlarımızda kilometre başına fiyatlandırmalar şu şekildedir.

Ankara Transfer Vito Fiyatları

VIP Transfer sektörünün yıllar içerisinde vazgeçilmezi haline gelmiş olan Mercedes – Benz Vito, sektöre çok yakışan tasarımıyla konfor ve prestij sunmaktadır. 100 kilometrelik mesafede 9lt yakıt sarfiyatıyla oldukça ekonomik bir seyahat sunmaktadır. 2023 yılında Ankara Transfer vito fiyatı kilometre başına 22.00₺+KDV şeklindedir. Kısa mesafeler için kilometre başına fiyatlar 100.00₺ + KDV seviyelerine çıkmaktadır.

Örnek olarak Ankara’ dan İstanbul’ a tek yön transfer hizmeti için bir müşterimiz toplamda 450.0 km’ lik bir seyahat için 9.900,00 ₺+KDV ödeyerek sahip olabilecektir.

Bu seyahati daha da ekonomik hale getirmek için bir seçeneğimiz daha mevcuttur. Eğer kişi sayınız 4 kişi veya daha az ise ekonomik transfer hizmetimiz Ankara Transfer ekonomik hizmetimizi kullanabilirsiniz.

Burada araçlar C Segment otomobillerden oluşmaktadır. Araçlar en fazla 3 yaşında ve periyodik bakımlara sahip araçlardan seçilmektedir.

Ankara Transfer Ekonomik

2023 yılı petrol fiyatları tüm dünya’ da yukarı yönlü seyrederken, ulaşım ve nakliye fiyatları da buna bağlı olarak artış göstermiştir. Petrol fiyatları Ankara Transfer hizmetlerini de olumsuz yönde etkilemektedir. Özellikle transfer fiyatları önceki yıllara göre 5 kat artış göstermiştir. Bu sebeple ekonomik transferlerde kilometre başına transfer fiyatı ekonomik transfer için ortalama 16.00₺+KDV olarak hesaplanmaktadır. Yine şehiriçi ekonomik transfer fiyatları 50.00₺ + KDV seviyelerine ulaşmaktadır.

Örnek olarak Ankara Esenboğa Havalimanı – Çankaya bölgesi transferleri yaklaşık 30 kilometre civarında bir mesafeye sahiptir dolayısıyla transfer fiyatı 600.00₺ + KDV şeklinde belirlenmiştir.

Ankara Transfer 2024 Fiyatları

2023 yılının son aylarında bulunduğumuz için 2024 yılında birçok ürün veya hizmetin fiyatı merak edilirken bunların içerisinde Ankara Transfer Fiyatları da yer almaktadır. Yukarıda bahsettiğimiz üzere transfer fiyatlarını belirleyen ana unsur petrol fiyatlarıdır. 2024 yılında petrol fiyatları Ankara Transfer fiyatlarına yön verecek olup herhangi bir indirim söz konusu olduğunda transfer fiyatlarında da indirim sağlanacaktır.

Transfer maliyetlerini oluşturan diğer bir önemli unsur asgari ücrettir. Asgari ücret politikası yaşanılan yüksek enflasyondan ötürü yılda 2 kez yenilenmektedir. Dolayısıyla 2024 yılı Asgari ücretteki değişim transfer fiyatlarına da yansıyacaktır.

Sıkça Sorulan Sorular

1. Ankara Transfer Hizmeti Nedir ?

Ankara Transfer hizmeti Ankara’ da bulunan ya da Ankara’ ya seyahat edecek kişiler için ulaşım hizmetlerinin kişiye özel bir şekilde sağlanması hizmetidir.

2. Ankara Transfer Hizmeti Nasıl Kullanılır ?

Ankara Transfer hizmeti, saat ve lokasyonlar gibi bilgileri önceden iletilip rezervasyon oluşturulduktan sonra kullanılabilir.

3. Ankara Transfer Hizmeti Nerelerde Kullanılabilir ?

Şehiriçi veya şehirlerarası tüm lokasyonlarda hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Biz Kimiz ?

www.ankaraviptransfers.com bir Narin VIP Turizm Ltd. Şti. markasıdır. Narin VIP Turizm Ankara’ da faaliyet gösteren Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı A Grubu Seyahat Acentesidir. Bunun yanısıra Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına bağlı Tarifesiz Yolcu Nakliyesi D2 Yetki Belgesine sahiptir. Ankara’ da bulunan birçok kurum veya kurumsal şirketlerin turizm ve taşımacılık hizmetlerini sağlamaktadır.

Ankara’ nın en genç, kaliteli dizayna sahip araç filosu ve profesyonel sürücülerine sahip taşımacılık şirketiyle siz de çalışmak istemez misiniz ? O halde buraya tıklayarak hemen bir rezervasyon oluşturun. Kendinize yeni bir seyahat deneyimi yaşatın.

Ankara VIP Transfer HizmetleriKapadokya Turları

Related posts

Hemen Rezervasyon Yap

Tek Tıkla Aracın Kapında

Hakkımızda

www.ankaraviptransfers.com Bir Narin VIP Turizm Ltd. Şti. Markasıdır. A Grubu Seyahat Acente Belgesine Sahip Olan Şirketimizin TURSAB Belge NO: 5127 dir. % 100 Yasal Kişiye Özel Hizmetler Sunan Şirketimiz 7 Gün 24 Saat Esaslı Olarak Çalışmaktadır.

hello.
Open chat
1
Scan the code
Merhaba 👋
Size nasıl yardımcı olabiliriz ?
Call Now Button